miércoles, 25 de marzo de 2009

Que es Quimera ?





Diguem SÍ a la Vida

Preparem als nostres infants i joves a fer front als riscos de les addiccions.


Que es Quimera ?

Es un col·lectiu que vol fomentar la reflexió entre els infants i joves per una lliure elecció personal envers les addiccions. Vol aglutinar les experiències i coneixements de les entitats i professionals que treballen el temes de les addicions.


Les activitats d´aquest col·lectiu consisteixen en repartir informació, fomentar el debat, organitzar xerrades o conferencies i posar a disposició d’escoles, AMPA i associacions l’experiència de les persones especialitzades i del material divulgatiu que ofereixen les entitats organitzadores.


Ens proposem un missatge proper, positiu sense alarmisme i que fomenti la reflexió i el compromís personal fruit d´una informació clara i objectiva.


De on prové l’idea ?

D´Argentina, del col·lectiu "Histories en el Aire". Grup agermanat amb Quimera.


La ciutat pionera a Espanya i Catalunya ha estat Manresa en l’edició del any passat.Altres ciutats del Estat i de Catalunya estan emprenen també aquesta campanya.


Per que el fí de la campanya es una festa d`estels?

Els hem triat com a símbol de llibertat personal per que volen lliures al vent, per que fomenten la creativitat i l’ imaginació dels nens.


A qui convoca Quimera ?

Convidem a formar part de la campanya Estels de Vida a les AMPA, associacions ciutadanes i a les persones que vulguin col·laborar en prevenir als nostres infants sobre les addicions. Volem que Estels de Vida sigui una proposta ciutadana que es retroba i es renova en cada edició i a la vegada es agilitzadora i enriquidora de las accions sectorials. Junts farem mes bona feina i arribarem a mes infants.


En resum els objectius de Quimera son:


- Optimitzar i potenciar les experiències de les entitats i persones que coneguin la prevenció infantil a les addicions.

- Aglutinar voluntats

- Oferir a les escoles i a tota la ciutat els recursos humans, pedagògics i tècnics de les nostres entitats.

- Construir un projecte de ciutat que treballi per una millor qualitat de vida de les noves generacions.


T 93 873 90 63

informació http://estelsdevida.blogspot.com

contacte: estelsdevida@yahoo.es


No hay comentarios: