martes, 1 de diciembre de 2009

Manifest de les entitats

Les associacions, entitats i institucions que ens reunim per organitzar la campanya Estels de Vida volem conscienciar als infants, joves, mares i pares per tal de preparar-los davant els riscos de les addiccions.


No volem tan sols preservar la salut sino també la capacitat de gaudir amb plenitud i llibertat de la vida i del que ens forma com a individus lliures.


Ens apleguem en un mateix objectiu professionals experimentats en les addicions però també persones i entitats cíviques sensibles en aquests temes que volem fomentar l’idea de que es possible i es gaudeix més del temps de lleure sense substancies additives.


Dedicar el temps lliura a l’esport, a la musica, a la natura, a conèixer el mon i l’entorn, als amics o als altres es la millor manera de gaudir de la vida.


Quan ens ofereixen substancies additives hauríem de decidir amb coneixement i lliurament, superant les pressions ambientals i valorant que aquestes substancies tan sols representen una evasió passatgera i per contra causen una dependència que pot ser molt difícil de superar.


Però a l’hora respectem les decisions personals de tothom i oferim el nostre ajut quan aquestes persones necessitin lliurar-se de les addiccions.


Mitjançant la nostre campanya també us volem convidar a conèixer les nostres entitats i a participar de les nostres activitats.


I us convidem a sumar-vos al nostre objectiu de que cada dia siguin mes els joves que diguin Si a la Vida.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Una iniciativa maravellosa.
Felicitats.

Una abraçada.

Joan Baeza dijo...

Gracies amics.
El futur son els infants, i si aquets no son persones lliures i sanes no podrem confiar en un mon millor.

Joan