miércoles, 5 de agosto de 2009

L’objectiu de Quimera

Som un grup de persones sensibilitzades amb el tema de les addicions i amb certa experiència en l’organització de campanyes informatives.

Pretenem treballar essencialment l’edat en que els joves estan a punt de descobrir el tabac, l’alcohol, les drogues… per que rebin una informació objectiva que els orienti de cara a que siguin capaços de decidir amb llibertat i sabent totes les conseqüències si decideixen consumir-les.

Front les campanyes catastrofistes per un costat o la tolerància excessiva per part d´una part de la societat volem acostar el que s’ha fet i es far a les escoles o grups de joves que cerquen aquesta informació que existeix però que a vegades es desconeix.

Volem forma xarxa entre el que es fa i el que es necessita.

Per exemple; pot ser en un entorn concret faci falta afronta el tema del “botellón” des de un punt de vista educatiu però policial a l’hora, llavors parlarem amb la Policia, responsables politics, veïnals, psicòlegs …

O pot ser una escola creu adient informar als pares de com saber quan el seu fill consumeix drogues …

I han moltes possibilitats i nosaltres intentarem donar resposta i assessorar mitjançant l’equip de professionals i de les entitats que ens recolzant.

Cada any com a cloenda de totes les activitats que podem haver organitzat durant el curs continuarem fent una festa fi de campanya amb el temari dels estels com a simbologia d’una vida lliure de les esclavituds de les addicions. Aquesta festa que també conta amb actuacions musicals i altres atractius l’enomenem Estels de Vida.

Esperem tan les vostres sol•licituds com les vostres col•laboracions i el vostre compromís amb aquest tema que tan ens preocupa i que tan incideix en el desenvolupament social i íntim dels nostres joves.

Joan Baeza
Quimera

No hay comentarios: